Vrijwilligers

Vrijwilligers

Woon- en zorgcentrum Home Elisabeth is steeds op zoek naar gemotiveerde vrijwilligers. We werken reeds jaren samen met vrijwilligers, maar alle helpende handen blijven welkom.

Onze vrijwilligers zijn meestal actief in de animatiewerking, maar ook hulp bij het eten geven van onze bewoners, een babbetje maken, ... is altijd welkom.

Het is niet belangrijk of we zeer frequent op uw hulp kunnen rekenen. Het is echter wel belangrijk dat we goede afspraken kunnen maken. Als iemand zich engageert om bij een bepaalde activiteit te komen helpen, verwachten we ook dat dit effectief zal gebeuren. We moeten op onze vrijwilligers kunnen rekenen en vertrouwen.

Vrijwilligerswerk zou geen vrijwilligerswerk zijn als we jullie hiervoor een loon zouden geven. Wat hebben we dan wel in petto? Een aangename sfeer van mensen die sociaal geëngageerd zijn, eventuele vervoersonkosten en een jaarlijkse verrassing. We bieden U ook een overeenkomst aan waardoor een verzekering gewaarborgd is.

Interesse? Geef vlug een seintje op info.home.elisabeth@rusthuizenza.be of 011/68 30 38.

Alvast bedankt!

 
Heb je een vraag?

Heb je een vraag betreffende onze diensten of een algemene vraag? Wij helpen je graag verder!

Contacteer ons
update COVID-19

Update Covid-19 Home Elisabeth Beste familie, Wij hebben het afgelopen weekend moeten afscheid nemen van twee van onze bewoners, waardoor wij spijtig genoeg nu drie overlijdens hebben ten gevolge van het corona virus. Wij willen dan ook naar de families toe ons medeleven

Lees meer
update COVID-19

/files/elisabeth/Home%20Elisabeth%20COVID-19-UPDATE%2020200403%20(003).pdf 3 april 2020 COVID-19 bewoners in Woonzorgcentrum Home Elisabeth Sint-Truiden Woonzorgcentrum Home Elisabeth wordt stevig op de proef gesteld met betrekking tot de COVID-19 epidemie.Momenteel werden

Lees meer