Prezo kwaliteitszorg

Prezo kwaliteitszorg

Binnen Home Elisabeth zijn we voortdurend op zoek naar manieren om onze werking te verbeteren. We willen kritisch naar onze organisatie kijken en blijven groeien als woonzorgcentrum. 

Prezo is een instrument om aan kwaliteitszorg te doen. Het is ontwikkeld door Zorgnet Icuro en is bezig aan een grote opmars in de ouderensector. Prezo kiest ervoor om te kijken naar de prestaties op de werkvloer: de dagelijkse realiteit is wat telt. Klassieke kwaliteitsmodellen focussen eerder op procedures of werkvoorschriften, dit is bij Prezo niet zo. Prezo vertrekt ook vanuit de bewoner, de bewoner staat in alles centraal. 

 

In het kwaliteitsprogramma staan 60 thema's, gaande van eten&drinken tot medicatie en spiritualiteit. Elk van deze thema's wordt onder de loep genomen, en van hieruit worden bepaalde projecten opgestart om de bestaande werking bij te schaven.

 

Voor meer informatie rond Prezo, of kwaliteitszorg in ons huis, kunt u terecht bij Renee Bogers, kwaliteitscoördinator, via renee.bogers@integrozorg.eu 

Update COVID19 bezoekersregeling

/files/elisabeth/2020%2010%2009%20bezoekregeling.pdf Sint-Truiden, 9 oktober 2020 UPDATE bezoekregeling corona Beste bewoner, familie, bezoeker, In Sint-Truiden blijven we niet gespaard van het coronavirus en ook hier gaan de cijfers pijlsnel naar omhoog!Daarbij merken we

Lees meer