Home Elisabeth ... tuiniert met jou!

Home Elisabeth is een begrip in Sint-Truiden, en iedereen heeft de renovatiewerken kunnen volgen gedurende 3,5jaar. Nu de volledig vernieuwde campus een feit is, en de infrastructuurwerken volledig af zijn, wil de directie werk maken om aan de grote tuin een sociale invulling te geven. 

In samenwerking met de landelijke gilden werd het plan opgevat om in de publieke doorgang een volkstuin te introduceren. Op termijn moet het een ontmoetingsplaats voor buurtbewoners worden om zo het sociale contact met de eigen bewoners te bevorderen. Je kan het gerust een warme tuin noemen, want in een warme tuin kunnen bewoners van de zorgvoorziening op een spontane manier contact leggen met vrijwilligers om samen een gedeelde interesse te beleven: tuinieren. Kortom een knusse volkstuin, maar dan binnen de muren van de eigen zorgcampus. 

 

Voor meer info over onze warme tuintjes, neem je contact op met Sarah Swinnen of Pascale Preal via 011 68 30 38 of via sarah.swinnen@integrozorg.eu en sttanimatie@rusthuizenza.be 

Recent nieuws
bezoekregeling

   

Lees meer